ریحان نه تنها سبزی عالی و خوشمزه برای افزودن به سس پاستا می باشد بلکه دارای مزایا و خواص بیشماری است و می تواند از سلامت قلب شما محافظت کند. در این مطلب قصد داریم تا خواص ریحان سبزی مقوی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها را مورد بررسی قرار دهیم.
ریحان نه تنها سبزی عالی و خوشمزه برای افزودن به سس پاستا می باشد بلکه دارای مزایا و خواص بیشماری است و می تواند از سلامت قلب شما محافظت کند. در این مطلب قصد داریم تا خواص ریحان سبزی مقوی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها را مورد بررسی قرار دهیم.
در رابطه با کلم بروکلی مقاله ای منتشر شد که بیان می کرد بروکلی از پیشرفت تومور تا 60 درصد و کاهش اندازه آن تا 75% موثر بوده است. این یافته ها تنها اندکی از مزایا و خواص کلم بروکلی را بیان می کند. بروکلی غذایی مقوی و سرشار از مواد مغذی است. تا پایان مطلب با بررسی خواص و …
انجیر ها دارای مواد معدنی، وایتامی ها و فیبر می باشند از این رو انجیر دارای ارزش غذایی بسیار بالا می باشد. همچنین انجیر دارای ویتامینA,B1, B2,کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلرین است. در این مطلب به طور کامل و جامع به بررسی خواص انجیر خواهیم پرداخت. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
بادمجان از خانواده سبزیجات می باشد و حاوی مواد مغذی زیاد و ترکیبات فتوکمیکال است که باعث سلامیت انسان می شود. در این مقاله مهمترین خواص بادمجان و فواید درمانی آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
بلوط ها دارای مواد مغذی مفید بسیار زیادی می باشند. این میوه در مناطق اروپایی کشت و پرورش داده می شود و توسط مردم سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند. در بلوط مقدار زیادی پروتئین نیز وجود دارد. این میوه دارای فواید زیادی برای بدن انسان می باشد. در این مطلب مهمترین خواص بلوط را مورد بررسی قرار خواهیم …
پیاز ها منبع خوبی از ویتامین C ,B6, بروم، کروم، کلسیم و فیبر در رژیم غذایی می باشد. علاوه بر این، حاوی مقدار کافی از اسید فولیک، ویتامین B1,K می باشد. صد گرم پیاز حاوی 44 کالری و ترکیبات کربوهیدرات و 14 گرم فیبر است. در این مطلب قصد داریم تا خواص پیاز و فواید درمانی آن را مورد بررسی …
فقط شنیدن اسم این میوه آبدار یا دیدن آن در فروشگاه ها باعث می شود آب از دهانمان جاری شود. این میوه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که باعث می شود مزایای و فواید سلامتی فراوانی داشته باشد. در ادامه خواص گریپ فروت میوه خوشمزه و پر خاصیت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
سبزیجات با برگ های تیره مثل اسفناج برای پوست، مو، سلامت استخوان ها مفید می باشند و منبع غنی از پروتئین، آهن ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. در این مطلب به طور کامل و جامع خواص اسفناج را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
شلیل از انواع میوه های بومی در آسیا محسوب می شود و از خانواده هلو است و به آن هلوی بدون کرک نیز گفته می شود. این میوه فواید و خواص فراوانی برای بدن دارد که در این مطلب علمی شما را با انواع خواص شلیل آشنا می سازیم برای مشاهده انواع فواید شلیل تا پایان این مطلب همراه ما …
آب هویج یکی از انواع آبمیوه های طبیعی است که سرشار از مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است. یک فنجان آب هویج حدود 80 کالری دارد و خوردن آب هویج می تواند جایگزین بسیار خوبی برای آب و آب میوه های دیگر باشد. در ادامه این مطلب شما را با انواع خواص آب هویج آشنا می سازیم.
خیار یکی از محبوب ترین سبزیجات در سراسر جهان به شمار می رود که در تهیه بسیاری از سالادها از آن استفاده می کنند. 95 درصد از این سبزی را آب تشکیل می دهد. بنابراین مصرف آن در روزهای گرم تابستانی بسیار مفید است. در این مطلب با خواص خیار و فواید اعجاب انگیز و متفاوت آن آشنا می شویم.
کاهو یکی از سبزیجات بسیار مناسب برای کاهش وزن است. با این حال, این سبزی فواید بسیاری برای سلامتی دارد. جالب است بدانید کاهو دارای پروتئین است و 20 درصد از کالری آن ناشی از همین پروتیئن می باشد. در این مطلب با خواص کاهو و تاثیر مصرف آن بر زیبایی و سلامت آشنا می شویم.
آویشن یکی از بهترین و شناخته شده ترین گیاهان است که در سراسر جهان از برگ, گل و روغن آن به عنوان دارو استفاده می شود. برای درمان برخی از بیماری ها ترکیب آویشن با دیگر گیاهان تجویز می شود. در این مطلب با خواص آویشن و فواید اعجاب انگیز آن آشنا می شویم.
هندوانه یکی از میوه های پرطرفدار تابستانی است که عمدتا از آب تشکیل شده است. به طوری که حدود 92 درصد از حجم کل آن را آب تشکیل می دهد. با این وجود این میوه آبدار سرشار از مواد مغذی بسیاری است. در این مطلب با خواص هندوانه و فایده های زیاد و متفاوت مصرف این میوه آشنا می شویم.
زرشک یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که در گذشته تنها به عنوان سبزی زینتی شناخته می شد. شکوفه های گل زرشک در ابتدا زرد هستند و سپس تبدیل به قرمز و در نهایت آبی تیره می شوند. این سبزی زیبا فواید بی شماری برای سلامتی دارد. در این مطلب با خواص زرشک های مختلف و فواید …
آلبالو یکی از میوه های خوشمزه است که در برخی از کشورها, گیلاس ترش نامیده می شود. این میوه خوش طعم سرشار از ترکیبات مغذی و مهم, آنتی اکسیدان ها و ویتامین C است. وجود این ترکیبات در آلبالو باعث شده است, این میوه خواص درمانی بسیاری داشته باشد. در این مطلب با خواص آلبالو و فواید شگفت انگیز آن …
سیر یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گذشته تا به امروزه تحقیقات بسیاری نشان داده است سیر در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. در این مطلب قصد داریم با خواص سیر خام و سیر پخته به همراه فواید درمانی آن ها آشنا شویم.
قارچ یکی از سبزیجات خوشمزه است که بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می برند. امروزه در تهیه بسیاری از غذاها, از این سبزی استفاده می شود. در طبخ بسیاری از پیتزاها, از قارچ استفاده می کنند. در این مطلب به خواص قارچ در درمان بیماری ها و ارزش غذایی شگفت آور آن می پردازیم.
خربزه یکی از میوه های خوشمزه و خوش طعم است که امروزه در انواع مختلفی تولید می شود. کمک به کاهش وزن, تقویت سیستم ایمنی, پیشگیری از سرطان های خاص, بهبود بینایی و عملکرد دستگاه گوارش, حفظ سلامت قلب و پیشگیری از دیابت از جمله مهمترین خواص خربزه به شمار می روند. در این مطلب با فواید بیشتر این میوه …
هلو یکی از میوه های آبدار و خوشمزه فصل تابستان است که طرفدار بسیاری دارد. هلو فواید بسیاری برای سلامت روح و جسم دارد. کمک به درمان چاقی, بهبود سرطان ها, کاهش سطح کلسترول خون و تسکین بیماری های عصبی از جمله فواید و خواص هلو به شمار می رود. در این مطلب با خاصیت های هلو برای سلامت روح …
انگور یکی از میوه های خوشمزه و شناخته شده در سراسر جهان است که طرفداران بسیاری دارد. این میوه خوش طعم سرشار از ویتامین A, B6 و C و فولات است. هر یک از این ویتامین ها باعث شده که انگور فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. در این مطلب با شگفت انگیزترین خواص انگور آشنا می شویم.
نارگیل یکی از میوه های شیرین و خوشمزه است که اغلب افراد به آن علاقه دارند. از این میوه فرآورده های بسیاری تهیه می شود. آب نارگیل, روغن نارگیل و شیر نارگیل از جمله پر مصرف ترین فرآورده های نارگیل به شمار می روند. در این مطلب به مهمترین خواص نارگیل و تاثیرات آن بر سلامتی بدن می پردازیم.
هویج یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سراسر جهان محسوب می شود. هویج علاوه بر طعم بسیار عالی فواید زیادی برای سلامتی دارد. از آن جایی که این سبزی دارای بافت محکم و سفت است ممکن است همه ی کودکان از خوردن آن لذت نبرند. بهتر است برای کودکان هویج رنده شده و یا آب هویج آماده کنید. هویج فواید دارویی …
کیوی یکی از بهترین میوه های جهان به شمار می رود. کیوی در مقایسه با پرتقال, دارای ویتامین C بیشتری است. به همین دلیل یکی از غنی ترین منابع این ویتامین به شمار می رود. این میوه طعم منحصر به فردی دارد که ممکن است در چند میوه دیده شود. در این مطلب به خواص کیوی و مهمترین فواید درمانی …
بامیه این سبزی پرخاصیت و شناخته شده در سراسر جهان, در طبخ بسیاری از غذاها کاربرد دارد. این سبزی کم کالری سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بسیار مفید است. یکی از مهمترین خواص بامیه پیشگیری از بیماری دیابت می باشد. در این مطلب با فواید این سبزی شگفت انگیز بیشتر آشنا می شویم.
توت فرنگی میوه بسیار خوشمزه و پرطرفدار سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های بسیاری است. رنگ و طعم این میوه باعث شده افراد گرایش بسیاری به این میوه پیدا کنند. این میوه سرشار از فواید است. در این مطلب با خواص توت فرنگی بیشتر آشنا می شویم.
گوجه فرنگی یکی از مواد غذایی است که به هم به عنوان سبزی و هم به عنوان میوه در نظر گرفته می شود. مصرف روزانه از این سبزی خوشمزه و خوش طعم, مزایای بسیاری برای سلامتی دارد. گوجه فرنگی در تهیه بسیاری از سالاد ها و در طبخ بسیاری از غذاها کاربرد دارد. در این مطلب با فواید و خواص …
گیلاس یکی از میوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در اواخر فصل اردیبهشت برداشت می شود. علاوه بر طعم فوق العاده, گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است که مزایای بسیاری برای سلامتی دارند. در این مطلب با خواص گیلاس و مزیت های این میوه پرطرفدار بیشتر آشنا می شویم.
ریواس یکی از سبزی های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است که متاسفانه شاید افرادی کمی درباره خواص این سبزی آگاهی کامل داشته باشند. این سبزی با بسیاری از مواد غذایی سازگار است, از این رو مصرف آن با اغلب مواد غذایی مشکلی ایجاد نمی کند. در این مطلب به خواص ریواس می پردازیم.
سیب زمینی یکی از سبزیجات پر کالری شناخته شده در سراسر جهان است. در ابتدا تصور می شد این ماده غذایی سمی و غیر قابل مصرف می باشد. با این حال امروز این سبزی یکی از پر مصرف ترین سبزی های دنیا محسوب می شود. در این مطلب به بررسی مزایا و خواص سیب زمینی می پردازیم.
ورود