تخمه کدو علاوه بر داشتن مزه خوب خواص بسیار زیادی دارد، و بر خلاف اندازه کوچکش حاوی مواد مغذی فراوان از جمله فیبر ، پروتئین ها ، ویتامین ها و مواد معدنی است. و برای سلامت بدن و پیشگیری از برخی سرطان ها مفید است.
تخمه کدو علاوه بر داشتن مزه خوب خواص بسیار زیادی دارد، و بر خلاف اندازه کوچکش حاوی مواد مغذی فراوان از جمله فیبر ، پروتئین ها ، ویتامین ها و مواد معدنی است. و برای سلامت بدن و پیشگیری از برخی سرطان ها مفید است.
پاپایا یک میوه استوایی با مشخصات تغذیه ای عالی که خاصیت ضد سرطانی و برای مراقبت از پوست بسیار عالی است. این خواص محدود به خود میوه نیست بلکه مصرف روزانه یک قاشق از هسته پاپایا برای بدن بسیار مفید است. هسته پاپایا غنی از ترکیبات فنل و فلاونوئید، پروتئین، کلسیم، منیزیم و فسفر است، همچنین اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی دارند.از دیگر خواص هسته پاپایا استفاده از دانه ها به عنوان فلفل سیاه و خردل می باشد که طعم بسیار قوی دارد.
خواص هسته عناب بر کسی پوشیده نیست و از آن در طب سنتی ایران و دیگر کشورها به عنوان دارو استفاده می شود. این میوه به خاطر دارا بودن مواد معدنی و خواص فراوان به عنوان میوه درمانی استفاده می شود. به دلیل خاصیت درمانی هسته عناب، بیشتر اوقات از آن به صورت پودر شده استفاده می کنند.
امروزه با پی بردن متخصصین به خواص هسته اکثر میوه ها می توان جایگاه خوبی را از لحاظ دارویی و غذایی برای این محصولات در نظر گرفت. خواص هسته آووکادو که بسیاری از افراد به دنبال دانستن آن می باشند در ادامه مطلب برای شما تشریح شده است تا بتوانیند از آن استفاده کافی را ببرید.
خواص روغن هسته انار را می توان به دو شکل خوراکی و موضعی استفاده کرد. بیشترین تاثیر این روغن مربوط به زیبایی پوست می باشد. ضمن اینکه بسیاری از مشکلات مربوط به مو را حل خواهد کرد.
مصرف میوه آلبالو به دلیل داشتن پروتئین، مواد قندی، کالری، مواد معدنی و مغذی برای بدن بسیار مفید می باشد و در رفع ناراحتی های دستگاه گوارش (روده، معده، کبد) و حفظ سلامتی قلب تاثیر به سزایی دارد. البته هسته این میوه نیز دارای فواید بی شماری است، به همین منظور در ادامه به ارائه خواص هسته آلبالو می پردازیم.
استفاده از گردو فواید بی شماری برای سلامتی انسان در پی دارد، که مغز گردو به دلیل داشتن امگا 3 برای تقویت عملکرد مغز بسیار مفید می باشد، البته پوست گردو نیز برای برطرف کردن کم خونی مورد مصرف قرار می گیرد. برای آشنای بیشتر با خواص گردو تازه با این مطلب همراه شوید.
سیب یک میوه مفید و پر خاصیت است اما خوردن بعضی از قسمت های آن عوارض خطرناکی بر روی بدن به جا می گذارند. مضرات دانه سیب بر روی بدن یکی از همین قسمت های خطر آفرین است که نباید مصرف شود.
از خواص بادام تلخ در رفع ناراحتی های کلیه، تقویت بینایی، از بین بردن کرک روده، پاک کردن طحال و کبد، تسکین سردرد، بهبود اگزمای پوستی بهره می توان گرفت.
خربزه یک میوه گرم تابستانی بسیار لذیذ و خوشمزه است که طرفداران فراوانی دارد و سرشار از خواص درمانی می باشد. این میوه مقوی دانه هایی در دل خود دارد که از خواص تخم خربزه ما در این مقاله نوشته ایم.
بارهنگ گیاهی بدون ساقه و علفی است که تا ارتفاع حداکثر 70 سانتی متر رشد می کند. این گیاه برگ های پهنی داشته و این برگ ها نیز خواص دارویی بسیار دارند. بارتنگ و یا لسان الحمل (به دلیل شباهت برگ های بارهنگ به زبان گوسفند، این نام برایش انتخاب شده است) اسامی دیگر بارهنگ می باشند. در ادامه مطلب …
میوه درخت کاج قهوه ای رنگ، خشک و شبیه به مخروط می باشد. سطح میوه پولک پولک است و وقتی می رسد، فلس ها و پولک های آن خشک شده و باز می شوند. دانه های کاج که شبیه بادام هستند، در وسط آن ها نمایان می شوند. در ادامه مطلب با خواص دانه کاج بیشتر آشنا می شوید.
در طب سنتی برای بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها و ناراحتی های دستگاه گوارش و اعصاب از روغن و دانه جوز هندی استفاده می شود. در ادامه با خواص جوز هندی و مزایای شگفت آور آن آشنا خواهید شد.
خرما دارای خواص فراوانی برای بدن است از جمله خواص آنتی اکسیدانی آن که درمان موثری برای سرطان به شمار می رود. اما شاید کمتر کسی از خواص هسته خرما و نقش آن در حفظ سلامت بدن بداند.
انبه میوه ایی شیرین و خوش طعم است که باید حتما رسیده آن مورد استفاده قرار گیرد. انبه نارس ممکن است برای بعضی افراد باعث بوجود آمدن بلغم شود. این میوه بیشتر به شکل بیضی شکل است و هسته ایی بزرگ دارد. در این مطلب به صورت اختصاصی راجع به خواص هسته انبه و فواید آن صحبت می کنیم.
چلغوز دانه ای با پوست قهوه ای رنگ است که دارای خواص و فواید فراوانی برای سلامت بدن دارد. این دانه یک منبع عالی از انواع مواد معدنی است که خوردن آن در کنار دیگر آجیل ها توصیه می شود. در این مقاله با خواص چلغوز و فواید آن برای بدن آشنا خواهید شد.
هسته زردآلو علاوه بر طعم شیرین و خوشمزه، دارای خواص دارویی فراوانی برای بدن دارد. در این مقاله به خواص هسته زردآلو و فواید و مزیت های دارویی بی شمار آن برای سلامتی پرداخته ایم. برای اطلاع از این مزایا این مقاله را ملاحظه نمایید.
تخمه هندوانه دارای مزایای متعدد و بی شماری برای بدن است. در این مطلب به بررسی فواید درمانی و خواص تخمه هندوانه پرداخته ایم. برای اطلاع از این خواص این مقاله را مطالعه نمایید.
بادام درختی یکی از انواع آجیل های محبوب و با ارزش است که دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است و حتی در زمان های گذشته پزشکان بر این باور بودند که مصرف بادام درختی به افزایش ظرفیت مغز و توانایی های فکری و طول عمر کمک می کند. در ادامه این مطلب انواع خواص بادام درختی را مورد بررسی …
دانه های کدو تنها دانه هایی هستند که آلکالین تولید می کنند. در عصر امروز که غذاهای اسیدی فراوان می باشند. دانه های کدو به دلیل دارا بودن طعمی فوق العاده به وعده های غذایی اضافه شده اند. اگر آن ها را خیس کنید هضم سریعتر و راحت تری خواهند داشت. در ادامه خواص تخمه کدو این دانه های مقوی …
بادام هندی که به کاشو نیز معروف است یکی از آجیل های پرطرفدار و محبوب در بین همه رده های سنی است و این آجیل خوشمزه دارای طعم بی نظیر و منحصر به فردی است و هم چنین خواص دارویی و درمانی زیادی برای بدن دارد. در ادامه این مطلب شما را با انواع خواص بادام هندی آشنا می سازیم …
تخمه آفتابگردان یکی از مواد غذایی بسیار مفید برای بدن می باشد که سرشار از فسفر و منگنز و پتاسیم و آهن و منیزیوم است. تخمه آفتابگردان هم چنین سرشار از ویتامین هایی نظیر ویتامین E و ویتامین B می باشد. در ادامه این مطلب برخی از خواص تخمه آفتابگردان را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده …
گردو یکی از دانه های آجیلی به شمار می رود که طرفداران بسیاری دارد. هسته های روغنی گردو فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گردو در طبخ بسیاری از غذاها, کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. در این مطلب با خواص گردو و مهمترین مزیت های درمانی آن آشنا می شویم.
پسته یکی از قدیمی ترین دانه های مورد استفاده در سراسر جهان است. این آجیل خوشمزه در برخی از نقاط جهان تولید می شود. ویتامین ها و مواد معدنی و چربی ها و پروتئین های موجود در پسته برای سلامتی بسیار مفید هستند. در این مطلب با فواید و خواص پسته خام و پسته پخته بیشتر آشنا می شویم.
بادام زمینی یکی از دانه های شناخته شده در میان آجیل ها می باشد. از دانه های بادام زمینی به شکل های مختلفی استفاده می شود. کره بادام زمینی یکی از فرآورده های به دست آمده از روغن دانه های بادام زمینی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. در این مطلب با خواص بادام زمینی و مزیت های شگفت …
فندق یکی از دانه های شیرین و خوشمزه و فوق العاده مغذی است. این دانه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی, پروتیئن ها, فیبرها و چربی های سالم است. روغن فندق یکی از فرآورده های حاصل از فندق می باشد که مزایای متعددی برای سلامتی دارد. در این مطلب به خاصیت های درمانی و موثرترین خواص فندق بر بدن …
یکی از دانه های شناخته شده در سراسر جهان, دانه های کنجد می باشد. این دانه های مغذی نه تنها منبع بسیار خوبی از مس و منگنز هستند بلکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، مولیبدن، سلنیم و فیبر نیز به شمار می آیند. هر یک از این ویتامین ها و مواد معدنی مزایای زیادی برای …
ورود