خانه خواص دانه ها (برگه 2)

خواص دانه ها

خواص تخم شربتی و مزیت های فوق العاده آن را بهتر بشناسید

بررسی انواع خواص تخم شربتی

 تخم شربتی از انواع گیاهان خودرو است که دارای برگ ها و تخم های ریزی است و این گیاه در اوایل فصل بهار می روید, خواص تخم شربتی بیشمار است که در ادامه این مطلب ما قصد داریم تا شما عزیزان را با انواع خواص و مزیت های تخم شربتی آشنا سازیم.

خواص چلغوز در طب سنتی و فواید آن برای بدن

خواص چلغوز

چلغوز دانه ای با پوست قهوه ای رنگ است که دارای خواص و فواید فراوانی برای سلامت بدن دارد. این دانه یک منبع عالی از انواع مواد معدنی است که خوردن آن در کنار دیگر آجیل ها توصیه می شود. در این مقاله با خواص چلغوز و فواید آن برای بدن آشنا خواهید شد.

با خواص نخود و مزیت های آن آشنا شوید

خواص نخود

نخود مزیت های فوق العاده ای برای سلامت بدن دارد و مصرف این دانه مغذی و سودمند در وعده های غذایی ضروری است. در این مقاله با خواص نخود و فواید و مزیت های دارویی و درمانی این دانه پرخاصیت آشنا خواهید شد.

خواص هسته زردآلو که شما را شگفت زده می کند

خواص هسته زردآلو

هسته زردآلو علاوه بر طعم شیرین و خوشمزه، دارای خواص دارویی فراوانی برای بدن دارد. در این مقاله به خواص هسته زردآلو و فواید و مزیت های دارویی بی شمار آن برای سلامتی پرداخته ایم. برای اطلاع از این مزایا این مقاله را ملاحظه نمایید.

مزیت ها و خواص ماش برای سلامت و زیبایی

خواص ماش برای بدن

ماش یک دانه محبوب با مواد مغذی فراوانی است. خواص ماش بسیار متعدد و فراوان است که سلامتی و شادابی بدن را به همراه خواهد داشت. در این مقاله مهم ترین خواص ماش را ملاحظه نمایید و با فواید این دانه کوچک سودمند آشنا شوید.

مزیت ها و خواص تخمه هندوانه را بهتر بشناسید!

مزیت ها و خواص تخمه هندوانه

تخمه هندوانه دارای مزایای متعدد و بی شماری برای بدن است. در این مطلب به بررسی فواید درمانی و خواص تخمه هندوانه پرداخته ایم. برای اطلاع از این خواص این مقاله را مطالعه نمایید.

مزیت ها و خواص برنج و مضرات مصرف برنج را بهتر بشناسید

بررسی خواص برنج و مضرات آن

خواص برنج برای بدن بیشمار است و علاوه بر این یکی از مهم ترین انواع غلات در جهان برنج است و تقریبا نیمی از حمعیت جهان از برنج به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند همچنین برنج از رایج ترین مواد غذایی در سبد غذایی هر خانواده ایرانی است. در نتیجه شناخت خواص و فواید برنج و نقش آن در …

خواص بادام درختی و بهترین مزیت های درمانی آن

بررسی خواص بادام درختی و معرفی مزیت های درمانی آن

بادام درختی یکی از انواع آجیل های محبوب و با ارزش است که دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است و حتی در زمان های گذشته پزشکان بر این باور بودند که مصرف بادام درختی به افزایش ظرفیت مغز و توانایی های فکری و طول عمر کمک می کند. در ادامه این مطلب انواع خواص بادام درختی را مورد بررسی …

خواص لوبیا چیتی ومهمترین مزایا و مضرات مصرف لوبیا چیتی

خواص و فواید درمانی لوبیا چیتی

لوبیا چیتی لوبیایی به رنگ قهوه ای است که رنگ قرمز نیز در آن پراکنده می باشد. این لوبیاها همانند کارهای نقاشی هستند. وقتی این لوبیا ها پخته می شوند، رنگ آن ها به صورتی همراه با بافت های کرم رنگ تبدیل می شود. لوبیا جزء حبوباتی به حساب می آید که علاوه بر مصارف خوراکی در درمان بیماری های …

فواید و خواص جو دوسر و مزیت های درمانی و سلامتی آن

خواص و مزایای درمانی جو دوسر

جو دوسر دارای فیبر لبنی می باشد و از این رو دارای ویژگی های کاهش دهنده کلسترول است. این غلات دارای نسبت متعادلی از ترکیبات مواد مغذی است. در حدود 30 گرم از این دانه 117 کالری وجود دارد و در همین مقدار جو دوسر 66% کربوهیدرات، 17% پروتئین، 7% چربی و 11% فیبر می باشد. در این مطلب بطور …

خواص جوانه گندم که شما را شگفت زده می کند

مزایای فراوان جوانه گندم

خواص جوانه گندم شامل تقویت سیستم ایمنی بدن و اقدامات پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان می باشد. جوانه گندم دارای ویژگی های ضد پیری است و می تواند بر تقویت ذهن، رشد ماهیچه ها، استقامت و سرعت بهبود زخم ها تاثیر بگذارد. مواد مغذی موجود در جوانه گندم به هضم غذا کمک می کند و همچنین از …

خواص سبوس گندم و شگفتی آن در سلامت مو، پوست و لاغری

سبوس گندم بدلیل دارا بودن منبع قابل توجه فیبر لبنی مشهور می باشد، آن همچنین منبع عالی از مواد مدنی و ویتامین هاست. مصرف مقدار زیاد فیبر و غلات مثل سبوس گندم باعث کاهش خطر حملات قلبی و سندروم متابولیک می شود. در این مطلب فواید و خواص سبوس گندم را مطالعه خواهیم کرد.

فواید و خواص نخود فرنگی را بهتر بشناسید

خواص و فواید نخود فرنگی

توپ های کوچک سبز در حال رشد سریع، نشاسته ای و شیرین که نخود فرنگی نامیده می شوند اگر در وعده های غذایی مورد استفاده قرار گیرند ممکن است مورد شگفتی همگان شود. آن ها علاوه بر خوشمزه بودن دارای مواد مغذی زیادی می باشند که آن را به ماده غذایی مفید در بین حبوبات تبدیل می کند. در این …

خواص شاهدانه و ویژگی های مهم این دانه با ارزش

خواص و مزایای شاهدانه

شاهدانه ماده غذایی مغذی و قابل هضم می باشد که سرشار از پروتئین، اسید آمینه و اسید چرب می باشد. این گیاه منبع غنی از اسیدهای چرب، اسید آمینه و مواد معدنی می باشد. در این مطلب به طور کامل خواص شاهدانه را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

خواص ذرت و ویژگی های دارویی ذرت خام و ذرت بو داده

مهم ترین خاصیت های ذرت

فواید سلامتی ذرت شامل کنترل دیابت، پیشگیری از ناراحتی های قلبی، کاهش فشار خون بالا و پیشگیری از نقص عصبی در هنگام تولد می باشد. و فواید سلامتی ذرت بو داده توانایی آن در تنظیم قند خون، کاهش سطوح کلسترول، بهبود فرآیند هضم، حفاظت در برابر پوکی استخوان، پیشگیری از سرطان، پیشگیری از پیری زودرس و کمک به کاهش وزن …

خواص تخمه کدو و فواید درمانی بی نظیر آن

دانه های کدو تنها دانه هایی هستند که آلکالین تولید می کنند. در عصر امروز که غذاهای اسیدی فراوان می باشند. دانه های کدو به دلیل دارا بودن طعمی فوق العاده به وعده های غذایی اضافه شده اند. اگر آن ها را خیس کنید هضم سریعتر و راحت تری خواهند داشت.  در ادامه خواص تخمه کدو این دانه های مقوی …

خواص جو و فوایدی که مصرف جو به همراه دارد

خواص بیشمار جو و خاصیت های درمانی آن

اگر شما از بیماری هایی همچون آسم، آرتروز، ضعف، مشکلات پوستی، کم خونی، چاقی، یبوست، دیابت، فشار خون، مسکلات کلیوی یا بیماری های قلبی رنج می برید وقت آن رسیده است تا از فواید سلامتی و خواص جو مطلع شوید. در این مطلب خاصیت های مهم جو را مورد بررسی قرار داده ایم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

خواص بادام هندی, فواید درمانی و ارزش غذایی آن

خواص بادام هندی و فواید درمانی آن

بادام هندی که به کاشو نیز معروف است یکی از آجیل های پرطرفدار و محبوب در بین همه رده های سنی است و این آجیل خوشمزه دارای طعم بی نظیر و منحصر به فردی است و هم چنین خواص دارویی و درمانی زیادی برای بدن دارد. در ادامه این مطلب شما را با انواع خواص بادام هندی آشنا می سازیم …

خواص تخمه آفتابگردان و فایده های درمانی مصرف آن

بررسی خواص تخمه آفتابگردان و فواید درمانی آن

تخمه آفتابگردان یکی از مواد غذایی بسیار مفید برای بدن می باشد که سرشار از فسفر و منگنز و پتاسیم و آهن و منیزیوم است. تخمه آفتابگردان هم چنین سرشار از ویتامین هایی نظیر ویتامین E و ویتامین B می باشد. در ادامه این مطلب برخی از خواص تخمه آفتابگردان را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده …

خواص سویا و فایده های متفاوت و با ارزش سویا

خواص سویا

سویا یکی از بهترین حبوبات در میان انواع حبوبات به شمار می آید. این حبوبات در میان دیگر فرآورده های گیاهی دارای بالاترین میزان پروتیئن می باشد. در واقع 40 درصد سویا را پروتئین تشکیل می دهد. بنابراین یکی از بهترین جایگزین های پروتیئن های حیوانی است. در این مطلب با خواص سویا و فایده های متفاوت آن بیشتر آشنا …

خواص گردو و مهمترین مزیت های درمانی گردو

گردو و فواید آن برای سلامتی

گردو یکی از دانه های آجیلی به شمار می رود که طرفداران بسیاری دارد. هسته های روغنی گردو فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گردو در طبخ بسیاری از غذاها, کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. در این مطلب با خواص گردو و مهمترین مزیت های درمانی آن آشنا می شویم.

با فواید و خواص پسته خام و پسته پخته آشنا شوید

خواص پسته

پسته یکی از قدیمی ترین دانه های مورد استفاده در سراسر جهان است. این آجیل خوشمزه در برخی از نقاط جهان تولید می شود. ویتامین ها و مواد معدنی و چربی ها و پروتئین های موجود در پسته برای سلامتی بسیار مفید هستند. در این مطلب با فواید و خواص پسته خام و پسته پخته بیشتر آشنا می شویم.

خواص سبوس برنج و فواید آن برای سلامت پوست و مو

خواص سبوس برنج

برنج گیاهی است که به لایه بیرونی دانه های آن سبوس گفته می شود. یکی از فرآورده های حاصل از سبوس برنج, روغن آن می باشد که به عنوان دارو برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. در این بخش به مهمترین خواص سبوس برنج و فواید آن برای سلامت پوست و مو می پردازیم.

خواص تخم کتان و شناخت بهتر دانه های شگفت انگیز کتان

تخم کتان و مزایای آن برای بدن

تخم کتان یکی از دانه های بسیار مفید برای سلامتی به شمار می رود. اغلب خواص تخم کتان ناشی از ریز مغذی ها و فیبرهای خوراکی, منگنر, ویتامین B1 و امگا 3 می باشد. از این رو تخم کتان در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها نقش مهمی دارد. در این مطلب با خواص این دانه های شگفت انگیز …

خواص بادام زمینی و مزیت های شگفت انگیز آن

دانه های بادام زمینی

بادام زمینی یکی از دانه های شناخته شده در میان آجیل ها می باشد. از دانه های بادام زمینی به شکل های مختلفی استفاده می شود. کره بادام زمینی یکی از فرآورده های به دست آمده از روغن دانه های بادام زمینی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. در این مطلب با خواص بادام زمینی و مزیت های شگفت …

خاصیت های درمانی و موثرترین خواص فندق برای سلامت و زیبایی

فواید فندق برای مغز

فندق یکی از دانه های شیرین و خوشمزه و فوق العاده مغذی است. این دانه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی, پروتیئن ها, فیبرها و چربی های سالم است. روغن فندق یکی از فرآورده های حاصل از فندق می باشد که مزایای متعددی برای سلامتی دارد. در این مطلب به خاصیت های درمانی و موثرترین خواص فندق بر بدن …

درباره فواید درمانی و خواص عدس چه می دانید؟

ارزش غذایی عدس

عدس یکی از منابع اصلی غذایی به شمار می رود. اگرچه این حبوبات سرشار از پتاسیم، کلسیم، روی، نیاسین و ویتامین K می باشد با این حال منابع غنی از فیبر, پروتئین بدون چربی، فولات و آهن محسوب می شود. تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف مواد غذایی مغذی مانند عدس در برنامه غذایی می تواند خطر ابتلا به بسیاری …

خواص کنجد و مهمترین فواید و خاصیت های درمانی کنجد

خواص کنجد

یکی از دانه های شناخته شده در سراسر جهان, دانه های کنجد می باشد. این دانه های مغذی نه تنها منبع بسیار خوبی از مس و منگنز هستند بلکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، مولیبدن، سلنیم و فیبر نیز به شمار می آیند. هر یک از این ویتامین ها و مواد معدنی مزایای زیادی برای …

صفحه 2 از 212