خواص هسته خرما

خرما دارای خواص فراوانی برای بدن است از جمله خواص آنتی اکسیدانی آن که درمان موثری برای سرطان به شمار می رود. اما شاید کمتر کسی از خواص هسته خرما و نقش آن در حفظ سلامت بدن بداند.

خواص هسته خرما

هسته میوه های متفاوت دارای خواص متفاوتی نیز هستند در مطالب گذشته خواص هسته انبه و خواص هسته زرد آلو را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین با خواص خرما آشنا شدیم در این مقاله به بررسی خواص هسته خرما می پردازیم. یکی از خواص دارویی هسته خرما قطع آبریزش چشم است. افرادی که در اثر حساسیت فصلی یا حساسیت به نور یا دارویی دچار آبریزش چشم شده اند می توانند چند هسته خرما را کوبیده, بجوشانند و آن را بعد از صاف کردن جهت شستشو چشم به کار ببرند. عده ایی بر این باورند که پودر هسته خرما برای افزایش قدرت بینایی نیز کاربرد دارد. برای اینکار می توان از آن به جای سرمه استفاده کرد.

از دیگر مصارف درمانی هسته خرما, تسکین درد دندان است. با قرار دادن مقداری از پودر هسته خرما درد دندان از بین می رود.

خواص دارویی هسته خرما

بهبود جای زخم

از مهمترین خواص هسته خرما می توان به بهبود زخم ها اشاره کرد. جای زخم یا زخم های چرکی با هسته خرما درمان می شود. هسته خرما را بسوزانید و بعد از سرد شدن آن را کوبیده و به محل زخم ببندید.

هسته خرما سبب افزایش شیر مادران شیرده می شود. لذا توصیه می شود که این زنان در هفته چند بار از کوبیده هسته خرما میل کنند.

هسته خرما نیز دارای خواص آنتی اکسیدانی است و همچنین به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک می کند, مخصوصا از آسیب به ساختار DNA بدن جلوگیری می کند.

خواص هسته خرما

دفع سنگ کلیه

دفع سنگ کلیه از طریق شکستن آن یکی دیگر از خواص هسته خرما به شمار می رود. افرادی که از سنگ کلیه یا سنگ مثانه رنج می برند می توانند چند عدد هسته خرما را خرد کرده و با آب بجوشانند و از این دمنوش روزی دوبار میل کنند.

درمان اسهال

هسته خرما برای درمان اختلالات گوارشی مخصوصا درمان اسهال مزمن مفید بوده و به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی عمل کرده و باکتری هایی هایی که به دستگاه گوارش وارد شده اند را از بین می برد. برای از بین بردن اسهال کافیست که با پودر هسته خرما حریره تهیه کرده و میل کنید.

فواید بخور هسته خرما

درمان دیابت

یکی از شگفت انگیز ترین خواص هسته خرما درمان دیابت است. برای بهره بردن از این خاصیت باید قهوه هسته خرما تهیه کرد که در ادامه روش تهیه آن ذکر می شود. استفاده حتی یک هفته از این قهوه به تنظیم قند خون بدن کمک می کند. برای تهیه قهوه هسته خرما کافیست که چند عدد هسته خرما را با آب ولرم و به طور کامل بشویید سپس آن را به مدت 10 روز در معرض نور قرار داده تا کاملا خشک شود. بعد از این مرحله هسته ها را داخل فر می گذاریم تا بسوزند و رنگشان تغییر کرده و قهوه ایی شود. بعد از سرد شدن آن را کوبیده و میل می کنید. البته می توان از آن به عنوان دمنوش نیز استفاده کرد.

خاصیت قهوه هسته خرما

بخور هسته خرما

کسانی که دچار دردهای مفصلی هستند می توانند از بخور هسته خرما جهت درمان استفاده کنند. یکی دیگر از مصارف بخور هسته خرما برای بعد از زایمان است. زنان بعد از زایمان با تغییر حجم و حرکت رحم مواجه هستند که برای بازگشت رحم به جای اولیه می توانند از بخور هسته خرما استفاده کنند.

روغن هسته خرما

روغن هسته خرما فواید درمانی و دارویی بسیاری دارد که در ادامه چند نمونه از این فواید ذکر شده است. یکی از خواص روغن هسته خرما درمان زخم معده است. همچنین به افرادی که از ریزش مو رنج می برند توصیه می شود که از روغن هسته خرما برای درمان استفاده کنند.

جالب است بدانید که از روغن هسته خرما برای تهیه مواد شوینده خصوصا شوینده های بدن مانند صابون و شامپو استفاده می شود.

خواص روغن هسته خرما

امیدواریم که این مطلب برای شما همراهان همیشگی مفید بوده باشد. و به خوبی با مزایا و خواص هسته خرما آشنا شده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

خواص پودر سنجد و مهمترین مزایای دارویی و درمانی آن

در این مقاله می خواهیم به خواص پودر سنجد بپردازیم. سنجد طبعی سرد و خشک دارد و غضروف ساز بو…