
خاصیت های پیازچه
سبزی پیازچه همانند تره فرنگی و سیر از خانواده آلیوم می باشد و زمان برداشت آن قبل از رسیدن کامل می باشد. برای آشنایی با خواص پیازچه در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
ذکر اجزای تشکیل دهنده پیازچه:
- آلیل پروپیل دی سولفاید
موجود در پیازچه, به کاهش سطح قند خون کمک می کند. - کوئرستین
موجود در پیازچه, دارای خواص ضذ التهابی و آنتی اکسیدانی است. - کروم
به فراوانی در پیازچه یافت می شود, از این ماده معدنی در بدن برای تنظیم گلوکز و سوخت و ساز بدن و ذخیره کردن ماکرونوترینت استفاده می شود. همچنین خوب است بدانید که ماده معدنی کروم, سبب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب و پایین آوردن تری گلیسرید می گردد. - ویتامین C
موجود در پیازچه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و بدن را از شر بیماری های قلب و عروق و چین و چروک ها پوستی خلاص می کند و از چشم در مقابل بیماری های چشمی محافظت می کند. - فیبر, منیزیم, مس, پتاسیم و ویتامین B6 از دیگر اجزای تشکیل دهنده پیازچه هستند.
خواص پیازچه:
- کنترل و کاهش سطح قند خون بدن
- کاهنده کلسترول خون بالا
- پاین آوردن فشار خون بالا
- پیشگیری از پیشرفت سرطان ها به ویژه سرطان کولون و روده بزرگ
- کم کردن التهاب
- پیازچه خلط آور است
- از خواص پیازچه بدانید که محرک اشتهاست
- پیازچه ضد اسهال است
- سولفور موجود در پیازچه عفونت های قارچی را برطرف می کند
- سبب افزایش گردش خون می شود
- از دیگر خواص پیازچه, جذب ویتامین B1 برای کاهش خستگی و استرس می باشد
- برای تسکین تورم پا, از پیازچه جوشانده شده به همراه آب ضماد درست کنید و استفاده نمایید
- مالیدن آب پیازچه به مجرای بینی سبب برطرف شدن گرفتگی آن می شود
- مصرف روزانه پیازچه در سالمندان, محافظ هوش و حواس آنها است و خطر ابتلا به آلزایمر را به تاخیر می اندازد
- استفاده از پیازچه, کیفیت خواب و قدرت یادگیری را بهبود می بخشد.
موارد مصرف پیازچه:
- از پیازچه به شکل خام آن در سبزی خوردن استفاده کنید.
- برای تزیین مرغ و ماکارانی از پیازچه کمک بگیرید.
- املت پیازچه بپزید.
- در سوپ و سالادها و ساخت سس ها, از پیازچه استفاده کنید.
- در پیتزا و خوراک گوشت برای خوش طعم شدن از پیازچه استفاده کنید.
پیازچه یک سبزی خوش عطر و خوش طعم است که هم به صورت خام و هم به صورت پخته قابل مصرف می باشد و تقریبا فوایدی مشابه با پیاز دارد.