انبه میوه ای با طبع گرم و با خاصیت است و مانند دیگر میوه های استوایی و گرمسیری مانند موز، نارگیل، آناناس و … طرفداران زیادی دارد، برای طرفداران انبه که در مکانهایی زندگی میکنند که انبه به طور طبیعی رشد نمیکند، انبه خشک میتواند یک گزینهی عالی باشد. خواص انبه خشک مانند میوه تازه آن فراوان و بی شمار است که می توان برای کاهش قند خون از انبه خشک استفاده نمود. ما در این مطلب از فواید انبه خشک برای بیماری هایی پوستی، بارداری، کودکان و کاهش وزن صحبت می کنیم.
معرفی خواص انبه خشک
این میوه خشک دارای فیبر فراوان است که باعث افزایش انرژی در طول روز می شود همچنین خستگی را رفع می کند. بالا بودن فیبر در انبه خشک به هضم غذا در سیستم گوارش بدن کمک می کند. انبه خشک به درمان التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
-
حفظ سلامت قلب
انبه خشک دارای ویتامین C فراوانی است که به محافظت از عروق خونی و شریان های اطراف بدن کمک می کند. همچنین باعث مستحکم شدن این دیواره های سلولی می شود.
-
افزایش گردش خون
-
کمک به هضم
انبه خشک به دلیل داشتن فیبر، حرکت پرستالتیک در روده و معده را تحریک می کند که باعث می شود غذا راحت تر هضم شود.همچنین به برقراری تعادل بین سطوح باکتری و بهبود یبوست و اسهال کمک می کند.
-
بهبود تراکم استخوان
افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالا به دلیل وجود مواد معدنی و ویتامین های مختلف در انبه خشک است که این نقش مهم را ایفا می کند.
-
کاهش وزن
انبه خشک به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از فیبر رژیمی و یک منبع عالی از کربوهیدرات است که باعث کنترل اشتها می شود که این امر باعث می شود از خوردن میان وعده و شیرینجات اضافی خوددارری کنیم.
سایر مزایای مصرف انبه خشک
- خوشبو کننده دهان
- تمیز کننده خون
- کمک به بهبود یبوست
- ضدعفونی کننده و تمیز شدن سیستم هضم
- ادرار آور است
- تقویت کننده قوای جنسی
- درخشان کننده پوست صورت
- نابود کننده بوی نامطبوع بدن
- کاهش دهنده حرارت بدن
- تقویت بینایی
- از بین بردن سردرد، تنگی نفس و سرفه
- کمک به بهبود بواسیر
- برطرف کننده عطش
- انبه چون طبعی گرم دارد برای گرم مزاجان مناسب نیست و باید همراه با سکنجبین خورده شود.
انبه خشک بک میوه مقوی است که دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان می باشد.انبه خشک مانند دیگر میوه های خشک دارای کالری بالا و قند زیادی است بنابراین باید به صورت کنترل شده مصرف شود.