اگر چه بیشتر افراد بنا به ماهیت خاص پای بوقلمون حاضر به استفاده از آن نیستند اما خواص پای بوقلمون سبب شده که این خوراک با ارزش وارد برنامه غذایی هفتگی شود. 

پای بوقلمون را با کلسیم و ویتامین D فراوان می شناسند. با این دسته بندی می توان فواید بی شماری از این گوشت نام برد. اگر خوردن بوقلمون مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی را به شما ارائه می کند، پای بوقلمون نیز به مراتب دارای خواص باارزش و کمیابی است.

بوقلمون و خواص آن

آشنایی با خواص پای بوقلمون

بوقلمون خوراکی مجلسی است و معمولاً در اعیاد و مراسم خاصی طبخ می گردد. برای تهیه بوقلمون وقت زیادی گذاشته می شود. به عنوان مثال در فرهنگ امریکایی و ملل بسیاری در روز شکرگذاری اقدام به طبخ بوقلمون می کنند.

روماتیسم و خواص پای بوقلمون

بهبود سیستم ایمنی بدن

همه ما می دانیم خوراک هایی که بخش زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی را وارد بدن ما می کنند، بسیار باارزش هستند و به همان نسبت نقش موثری در بهبود سیستم ایمنی بدن دارند. مواد معدنی در پیشگیری از بیماری ها، درمان و کنترل آن ها تاثیر گذار هستند. به همین دلیل مستقیماً سیستم ایمنی بدن را متاثر می سازند. خواص پای بوقلمون در این موضوع با خواص شیر برابری می کند. مس، کلسیم، منیزیم، فسفر و روی از مواد مفید موجود در پای بوقلمون است.

تقویت سیستم ایمنی بدن با پای بوقلمون

تاثیر مستقیم بر روی پوست

مزیت دارویی پای بوقلمون با کلاژن بالا برای پوست غیر قابل انکار است. با تامین کلاژن می توان پیری پوست را به تعویق انداخت و پوست را با طراوت و شاداب نگه داشت. ضمن اینکه بخش مرده سلول های پوست با مصرف پای بوقلمون مورد ترمیم قرار می گیرند. در واقع باید به این نکته توجه داشید فواید پای بوقلمون قابل مقایسه با کرم های لایه بردار نیست.

خواص پای بوقلمون

زخم ها به سرعت درمان می شوند

بافت های آسیب دیده در بدن با خوردن پای بوقلمون به سرعت ترمیم می گردند. در پای بوقلمون سطح بالایی از پروتئین، کلاژن و آلبومین وجود دارد. از این رو درمان و بهبود زخم را موجب می گردد. اگر این زخم ها در نتیجه عفونت و باکتری ایجاد شده باشند، تکثیر باکتری با افزایش گلبول های سفید کنترل می گردد.

قدرت مفاصل افزایش می یابد

کمبود کلسیم در بدن عواقب نامطلوبی به دنبال دارد. خواص پای بوقلمون منجر به تقویت استخوان ها می گردد. برای دریافت این استخوان های مستحکم باید مصرف پای بوقلمون را به شکل مرتب ادامه دهید.

آرتروز و پای بوقلمون

کاهش فشار خون

خوردن پای بوقلمون منجر به تنظیم فشار خون می گردد. این مسئله با کاهش سطح رنین پلاسما اتفاق می افتد. این گوشت سرشار از پتاسیم است و همین موضوع در کنترل فشار خون سهم عظیمی دارد.

بهتر است در چنین مواقعی به جای استفاده از سدیم و بالا بردن فشار خون، پتاسیم را جایگزین آن سازید. غذاهای پرنمک و شور را کنار بگذارید و این گونه از خواص پای بوقلمون بهره مند گردید.

کاهش فشار خون با پای بوقلمون

لثه های سالم

 ژلاتین خاصی که در هنگام پختن پای بوقلمون از آن دریافت می شود، سهم عظیمی در سلامت لثه دارد. اسید آمینه و مواد معدنی موجود در بافت پروتئینی پای بوقلمون برای حفظ سلامت لثه کاربردی است.

برطرف کننده مشکلات گوارشی

پای بوقلمون به مثابه یک داروی قوی برای مشکلات گوارشی عمل می کند. برای بهره مندی از این خاصیت، بهتر است پای بوقلمون را در سوپ به کار ببرید و سپس از آبی که پای بوقلمون در آن پخته شده، بنوشید. این موضوع برای کسانی که قادر به خوردن پای بوقلمون نیستند، بسیار کارساز است. چون در این صورت با خوردن سوپ پای بوقلمون از سایر خواص آن بهره مند می گردند.

خواص سوپ بوقلمون

سلامت ناخن ها

ریشه بسیاری از نقص ها و عدم استحکام ناخن ها به کمبود کلسیم مرتبط می گردد. کلاژن موجود در پای بوقلمون با نقش ترمیمی خود به حفظ و سلامت ناخن ها کمک می کند. ژلاتین موجود در پای بوقلمون خدمت باارزشی برای سلامت ناخن ها ارائه می دهد.

تعادل هورمون ها در بدن را به دنبال دارد

زمانی که شما با کمبود روی در بدن مواجه هستید، نباید انتظار سطح منظم و متعادلی از هورمون ها را در بدن داشته باشید. فواید پای بوقلمون با در اختیار قرار دادن روی مورد نیاز بدن شما امکان تعادل هورمون ها را در بدن برقرار می سازد. علاوه بر ویتامین روی موجود در پای بوقلمون، چربی های سالم بوقلمون مستقیماً بر روی عملکرد غدد بدن تاثیر می گذارند.

آشنایی با خواص پای بوقلمون

استرس کم می شود

اسید آمینه موجود در پای بوقلمون منجر به کاهش استرس می شود. نام این اسید آمینه، آرژنین می باشد.

درمان روماتیسم

با به یادآوردن خاصیت چسبناکی پای بوقلمون می توان انتظار کنترل بیماری روماتیسم و حتی درمان آن را در خواص پای بوقلمون جست و جو کرد. پای بوقلمون برای جلوگیری از شکستن استخوان و درمان روماتیسم مواد هیدروکسی پاتیت دارد.

فواید پای بوقلمون

درمان سرماخوردگی

از جمله فواید پای بوقلمون مربوط به درمان سرماخوردگی است. لزجی بافت پای بوقلمون سبب بیرون کشیدن خلط سینه و درمان سرفه می گردد. باید اعتراف کرد که فواید پای بوقلمون از این جهت بسیار شبیه به خواص عسل است. اگر در پی درمان طبیعی سرفه و سرماخوردگی هستید، حتماً از این روش بدون دردسر و کم زحمت بهره مند گردید. ضمن اینکه شما می توانید با خوردن مرتب پای بوقلمون خود را در برابر بسیاری از بیماری ها از جمله سرماخوردگی ایمن سازید و از مبتلا شدن به آن ها ممانعت به عمل آورید. بوقلمون در این ویژگی ها شبیه به خواص پای مرغ است.

درمان سرماخوردگی با پای بوقلمون

سایر خاصیت های پای بوقلمون

  • بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه آن را به عنوان ماده ای بی بدیل برای رشد کودک پیشنهاد می کنند.

راشیتیسم و پای بوقلمون

  • در بسیاری از رژیم های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. چون مواد مفیدی را در اختیار بدن می گذارد و می تواند جایگزین خوبی برای بسیاری از کربوهیدرات ها باشد.
  • سبب درمان و بهبود آرتریت می گردد. فراموش نکنید که خواص این گوشت در نهایت به دردهای مفصلی و استخوانی بسیار مرتبط می گردد. بنابراین در تسکین، کنترل، درمان و پیشگیری از آن ها بسیار نتیجه بخش می باشد.
  • ضربان قلب منظم خواهد شد.
  • تاثیر زیادی در هوش کودکان دارد.

پای بوقلمون

نکات مهم در طبخ و استفاده از پای بوقلمون

پای بوقلمون نیاز به شست و شو دارد. شما باید قبل از مصرف، این گوشت را از سایر باکتری ها عاری کنید. ابتدا آن را شسته و پوست بگیرید. ناخن های پا را جدا کنید و در آخر مجدداً آن را خوب بشویید.

نحوه پاکسازی پای بوقلمون

در این مطلب، مجموعه کاملی از فواید پای بوقلمون به شما علاقه مندان ارائه شد. در صورت تمایل می توانید به لینک خواص گوشت بوقلمون و خواص گوشت شتر مرغ مراجعه کنید و از مطالب مرتبط در سایت خاصیت دیدن بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

مهمترین خواص قلم شتر مرغ و فایده های مصرف آن

قلم شتر مرغ خواص زیادی دارد از جمله فوایدی که می توان برشمرد این است که افرادی که دچار پوک…