خانه خواص دانه ها خواص حبوبات

خواص حبوبات

خواص جوانه عدس و مزیت های مصرف آن

جوانه عدس غنی ترین منبع آمینو اسید ها، ویتامین و موادمعدنی هستند مصرف جوانه ها به طور کل برای افراد مختلف مناسب است. برای کودکان استفاده از جوانه غلات مثل گندم بیشتر توصیه می شود. برای سالمندان به دلیل فیبر بالایی که جوانه ها دارد هر نوع آن مناسب است. در ادامه با خواص جوانه عدس و ویژکی های مثبت این جوانه بیشتر آشنا خواهید شد.

خواص لوبیا عروس و فواید متفاوت آن

خواص لوبیا عروس

لوبیا عروس یکی از انواع لوبیا و از خانواده لوبیا ماداگاسکار می باشد، نام اصلی این گونه لوبیا، لوبیا لیما کریسمس(Christmas Lima Bean) می باشد، که به آن لوبیا فندوقی، لویبا کره ای و یا لوبیا خشک نیز می گویند و رشد گیاه این لوبیا به شکل بوته ای است. طعمی شبیه به کره دارد و آب موجود در آن به …

خواص لوبیا چشم بلبلی و مهمترین فواید آن

خواص لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی از نظر تامین کالری و انرژی مقوی بوده و بیشترین کاربرد آن مربوط به تقویت معده، تقویت حافظه و درمان اسهال خونی می باشد. در ادامه سایر خواص لوبیا چشم بلبلی را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

خواص لپه و آنچه باید در مورد فواید آن بدانید

خواص لپه برای کودکان و سالمندان

لپه یکی از انواع حبوبات و از خانواده نخود می باشد. در بین سایر حبوبات ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد. لپه علاوه بر پروتئین، حاوی نشاسته هم می باشد. بدین ترتیب هم پروتئین بدن و هم انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. در ادامه مطلب با فواید و خواص لپه بیشتر …

از خواص لوبیا قرمز چه می دانید؟

خواص لوبیا قرمز در دستگاه گوارش

از لوبیا قرمز، با نام های لوبیای فلفلی یا کلیوی هم یاد می شود. این لوبیا بومی شمال کشور هند می باشد و طبعی گرم و تر دارد. لوبیا قرمز جزء کامل ترین مواد غذایی به شمار می آید و قرار دادن آن در رژیم غذایی در حفظ و افزایش سلامتی بدن بسیار موثر است. در ادامه این مطلب به …

خواص لوبیا سفید و مهمترین مزایای درمانی و دارویی آن

مهمترین خواص لوبیا سفید

خواص لوبیا سفید به دلیل ترکیبات موجود در آن است. از ترکیبات موثر آن می توان به کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، ویتامین، نیاسین، سدیم، اسید فولیک، پروتئین و سلنیوم اشاره کرد. همچنین گفتنی است که لوبیا سفید دارای فیبر بالا بوده که در تقویت دستگاه گوارش موثر است. میزان کلسترول در لوبیا سفید پایین است. لوبیا سفید باعث رسیدن اکسیژن …

دال عدس و این همه خاصیت؟

خواص دال عدس

دال عدس به رنگ قرمز است و طعمی مشابه گوجه فرنگی دارد. دانه های آن نسبت به عدس معمولی کوچکتر است. از خواص دال عدس می توان به اشتها آوری آن اشاره کرد. در این مطلب با فواید درمانی دال عدس آشنا می شوید.

با خواص نخود و مزیت های آن آشنا شوید

خواص نخود

نخود مزیت های فوق العاده ای برای سلامت بدن دارد و مصرف این دانه مغذی و سودمند در وعده های غذایی ضروری است. در این مقاله با خواص نخود و فواید و مزیت های دارویی و درمانی این دانه پرخاصیت آشنا خواهید شد.

مزیت ها و خواص ماش برای سلامت و زیبایی

خواص ماش برای بدن

ماش یک دانه محبوب با مواد مغذی فراوانی است. خواص ماش بسیار متعدد و فراوان است که سلامتی و شادابی بدن را به همراه خواهد داشت. در این مقاله مهم ترین خواص ماش را ملاحظه نمایید و با فواید این دانه کوچک سودمند آشنا شوید.

خواص لوبیا چیتی ومهمترین مزایا و مضرات مصرف لوبیا چیتی

خواص و فواید درمانی لوبیا چیتی

لوبیا چیتی لوبیایی به رنگ قهوه ای است که رنگ قرمز نیز در آن پراکنده می باشد. این لوبیاها همانند کارهای نقاشی هستند. وقتی این لوبیا ها پخته می شوند، رنگ آن ها به صورتی همراه با بافت های کرم رنگ تبدیل می شود. لوبیا جزء حبوباتی به حساب می آید که علاوه بر مصارف خوراکی در درمان بیماری های …

فواید و خواص نخود فرنگی را بهتر بشناسید

خواص و فواید نخود فرنگی

توپ های کوچک سبز در حال رشد سریع، نشاسته ای و شیرین که نخود فرنگی نامیده می شوند اگر در وعده های غذایی مورد استفاده قرار گیرند ممکن است مورد شگفتی همگان شود. آن ها علاوه بر خوشمزه بودن دارای مواد مغذی زیادی می باشند که آن را به ماده غذایی مفید در بین حبوبات تبدیل می کند. در این …

خواص سویا و فایده های متفاوت و با ارزش سویا

خواص سویا

سویا یکی از بهترین حبوبات در میان انواع حبوبات به شمار می آید. این حبوبات در میان دیگر فرآورده های گیاهی دارای بالاترین میزان پروتیئن می باشد. در واقع 40 درصد سویا را پروتئین تشکیل می دهد. بنابراین یکی از بهترین جایگزین های پروتیئن های حیوانی است. در این مطلب با خواص سویا و فایده های متفاوت آن بیشتر آشنا …

درباره فواید درمانی و خواص عدس چه می دانید؟

ارزش غذایی عدس

عدس یکی از منابع اصلی غذایی به شمار می رود. اگرچه این حبوبات سرشار از پتاسیم، کلسیم، روی، نیاسین و ویتامین K می باشد با این حال منابع غنی از فیبر, پروتئین بدون چربی، فولات و آهن محسوب می شود. تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف مواد غذایی مغذی مانند عدس در برنامه غذایی می تواند خطر ابتلا به بسیاری …