خانه خواص دانه ها

خواص دانه ها

خواص پودر سنجد و مهمترین مزایای دارویی و درمانی آن

فواید و خواص پودر سنجد

در این مقاله می خواهیم به خواص پودر سنجد بپردازیم. سنجد طبعی سرد و خشک دارد و غضروف ساز بوده،برای ترمیم مفاصل و کمر درد می توان  از پودر سنجد استفاده کرد. از مهم ترین فواید درمانی پودر سنجد می توان به درمان بیماری های مختلف اشاره کرد.سنجد تقویت کننده قلب است.ضد یرقان و تب بر می باشد.

خواص دانه اسپند و تاثیر آن بر سلامتی

آشنایی با خواص دانه اسپند

داروهای گیاهی قرن هاست که برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند دانه اسپند یکی از این گیاهان دارویی است که خواص بسیاری دارد. از خواص دانه اسپند می توان به خواص دارویی آن برای لاغری، پوست و مو، درمان دیابت و .. اشاره کرد.

خواص جوانه عدس و مزیت های مصرف آن

جوانه عدس غنی ترین منبع آمینو اسید ها، ویتامین و موادمعدنی هستند مصرف جوانه ها به طور کل برای افراد مختلف مناسب است. برای کودکان استفاده از جوانه غلات مثل گندم بیشتر توصیه می شود. برای سالمندان به دلیل فیبر بالایی که جوانه ها دارد هر نوع آن مناسب است. در ادامه با خواص جوانه عدس و ویژکی های مثبت این جوانه بیشتر آشنا خواهید شد.

خواص گندم سیاه و فایده های متفاوت آن را بهتر بشناسید

گندم سیاه ماده ای انرژی بخش است و به مدت چند سال در دسترس مردم قرار دارد و به عنوان جایگزین مناسبی بجای برنج در رژیم غذایی استفاده کرد گندم سیاه از ویتامین گروه B و مواد معدنی مانند آهن و فولات و منیزیم زینک است. در ادامه با خواص گندم سیاه بیشتر آشنا خواهید شد.

خواص تخمه کدو و آشنایی با مزیت های مصرف آن

خواص تخمه کدو بر سلامت بدن

تخمه کدو علاوه بر داشتن مزه خوب خواص بسیار زیادی دارد، و بر خلاف اندازه کوچکش حاوی مواد مغذی فراوان از جمله فیبر ، پروتئین ها ، ویتامین ها و مواد معدنی است. و برای سلامت بدن و پیشگیری از برخی سرطان ها مفید است.

از خواص هسته پاپایا چه می دانید؟

خواص هسته پاپایا

پاپایا یک میوه استوایی با مشخصات تغذیه ای عالی که خاصیت ضد سرطانی و برای مراقبت از پوست بسیار عالی است. این خواص محدود به خود میوه نیست بلکه مصرف روزانه یک قاشق از هسته پاپایا برای بدن بسیار مفید است. هسته پاپایا غنی از ترکیبات فنل و فلاونوئید، پروتئین، کلسیم، منیزیم و فسفر است، همچنین اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی دارند.از دیگر خواص هسته پاپایا استفاده از دانه ها به عنوان فلفل سیاه و خردل می باشد که طعم بسیار قوی دارد.

آشنایی با خواص هسته عناب و مزیت های آن

خواص هسته عناب

خواص هسته عناب بر کسی پوشیده نیست و از آن در طب سنتی ایران و دیگر کشورها به عنوان دارو استفاده می شود. این میوه به خاطر دارا بودن مواد معدنی و خواص فراوان به عنوان میوه درمانی استفاده می شود. به دلیل خاصیت درمانی هسته عناب، بیشتر اوقات از آن به صورت پودر شده استفاده می کنند.

خواص هسته آووکادو و مزیت های دارویی و درمانی آن

خواص هسته آووکادو

امروزه با پی بردن متخصصین به خواص هسته اکثر میوه ها می توان جایگاه خوبی را از لحاظ دارویی و غذایی برای این محصولات در نظر گرفت. خواص هسته آووکادو که بسیاری از افراد به دنبال دانستن آن می باشند در ادامه مطلب برای شما تشریح شده است تا بتوانیند از آن استفاده کافی را ببرید.

خواص روغن هسته انار و فواید دارویی و درمانی متفاوت آن

فواید درمانی روغن هسته انار

خواص روغن هسته انار را می توان به دو شکل خوراکی و موضعی استفاده کرد. بیشترین تاثیر این روغن مربوط به زیبایی پوست می باشد. ضمن اینکه بسیاری از مشکلات مربوط به مو را حل خواهد کرد.

خواص لوبیا عروس و فواید متفاوت آن

خواص لوبیا عروس

لوبیا عروس یکی از انواع لوبیا و از خانواده لوبیا ماداگاسکار می باشد، نام اصلی این گونه لوبیا، لوبیا لیما کریسمس(Christmas Lima Bean) می باشد، که به آن لوبیا فندوقی، لویبا کره ای و یا لوبیا خشک نیز می گویند و رشد گیاه این لوبیا به شکل بوته ای است. طعمی شبیه به کره دارد و آب موجود در آن به …

با خواص سبوس جو آشنا شوید

خواص سبوس جو

پوسته جو، برنج و گندم را سبوس می گویند، که ارزش غذای بالایی دارد، زیرا حاوی ویتامین های B، E و مواد مغذی همچون مس، روی، فسفر، آهن، منگنز، منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، پانتوتنیک اسید، فیبر و پروتئین است. استفاده از جو و جو دوسر در تهیه انواع غذاها می تواند، بسیاری از نیازهای روزانه بدن را فراهم کند. همچنین به …

درباره خواص هسته آلبالو چه می دانید

خواص هسته آلبالو

مصرف میوه آلبالو به دلیل داشتن پروتئین، مواد قندی، کالری، مواد معدنی و مغذی برای بدن بسیار مفید می باشد و در رفع ناراحتی های دستگاه گوارش (روده، معده، کبد) و حفظ سلامتی قلب تاثیر به سزایی دارد. البته هسته این میوه نیز دارای فواید بی شماری است، به همین منظور در ادامه به ارائه خواص هسته آلبالو می پردازیم.

خواص گردو تازه و مزیت های استفاده از گردوی تازه

خواص گردو تازه

استفاده از گردو فواید بی شماری برای سلامتی انسان در پی دارد، که مغز گردو به دلیل داشتن امگا 3 برای تقویت عملکرد مغز بسیار مفید می باشد، البته پوست گردو نیز برای برطرف کردن کم خونی مورد مصرف قرار می گیرد. برای آشنای بیشتر با خواص گردو تازه با این مطلب همراه شوید.

خواص لوبیا چشم بلبلی و مهمترین فواید آن

خواص لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی از نظر تامین کالری و انرژی مقوی بوده و بیشترین کاربرد آن مربوط به تقویت معده، تقویت حافظه و درمان اسهال خونی می باشد. در ادامه سایر خواص لوبیا چشم بلبلی را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

خواص ارزن و فواید متفاوت آن

خواص ارزن

شاید تا به حال از ارزن تنها برای تغذیه پرندگان خانگی خود استفاده می کردید و هیچ گاه به افزودن آن به برنامه غذایی تان حتی فکر هم نکرده باشید اما ما در این مقاله به بیان خواص ارزن می پردازیم تا شما را برای استفاده از این دانه ترغیب کنیم.

از مضرات دانه سیب چه می دانید؟

مضرات دانه سیب

سیب یک میوه مفید و پر خاصیت است اما خوردن بعضی از قسمت های آن عوارض خطرناکی بر روی بدن به جا می گذارند. مضرات دانه سیب بر روی بدن یکی از همین قسمت های خطر آفرین است که نباید مصرف شود.

خواص بذرک سیاه

بذرک سیاه گیاهی یک ساله با ساقه های بلند و باریک است که بیشتر در غرب ایران می روید. بذرک همان تخم کتان است که عوام اصطلاحا آن را به این نام می نامند. ما در این مقاله از خواص بذرک سیاه یا همان تخم کتان نوشته ایم.

خواص روغن برنج برای زیبایی پوست و مو

خواص روغن برنج

برنج یکی از غلات بسیار ارزشمند غذایی است که فواید بی نظیری از جمله پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد و اما در این میان به خواص روغن برنج و برنج برای سلامت پوست و مو کمتر توجه شده است و ما در این مقاله از اهمیت برنج برای پوست و مو نوشته ایم.

آنچه باید در مورد خواص بادام تلخ و فواید دارویی آن بدانید

خواص بادام تلخ

از خواص بادام تلخ در رفع ناراحتی های کلیه، تقویت بینایی، از بین بردن کرک روده، پاک کردن طحال و کبد، تسکین سردرد، بهبود اگزمای پوستی بهره می توان گرفت.

خواص تخم خربزه و شناخت مزیت ها و مضرات آن

خواص تخم خربزه

خربزه یک میوه گرم تابستانی بسیار لذیذ و خوشمزه است که طرفداران فراوانی دارد و سرشار از خواص درمانی می باشد. این میوه مقوی دانه هایی در دل خود دارد که از خواص تخم خربزه ما در این مقاله نوشته ایم.

مهمترین خواص دانه بارهنگ و کاربردهای دارویی آن

خواص دانه بارهنگ در طب سنتی

بارهنگ گیاهی بدون ساقه و علفی است که تا ارتفاع حداکثر 70 سانتی متر رشد می کند. این گیاه برگ های پهنی داشته و این برگ ها نیز خواص دارویی بسیار دارند. بارتنگ و یا لسان الحمل (به دلیل شباهت برگ های بارهنگ به زبان گوسفند، این نام برایش انتخاب شده است) اسامی دیگر بارهنگ می باشند. در ادامه مطلب …

خواص دانه کاج را بهتر بشناسید

خواص دانه کاج و راه پرورش آن

 میوه درخت کاج قهوه ای رنگ، خشک و شبیه به مخروط می باشد. سطح میوه پولک پولک است و وقتی می رسد، فلس ها و پولک های آن خشک شده و باز می شوند. دانه های کاج که شبیه بادام هستند، در وسط آن ها نمایان می شوند. در ادامه مطلب با خواص دانه کاج بیشتر آشنا می شوید.

خواص لپه و آنچه باید در مورد فواید آن بدانید

خواص لپه برای کودکان و سالمندان

لپه یکی از انواع حبوبات و از خانواده نخود می باشد. در بین سایر حبوبات ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد. لپه علاوه بر پروتئین، حاوی نشاسته هم می باشد. بدین ترتیب هم پروتئین بدن و هم انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. در ادامه مطلب با فواید و خواص لپه بیشتر …

خواص جوز هندی و مزایای شگفت انگیز آن

خواص جوز هندی در رفع بیماری های معده

در طب سنتی برای بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها و ناراحتی های دستگاه گوارش و اعصاب از روغن و دانه جوز هندی استفاده می شود. در ادامه با خواص جوز هندی و مزایای شگفت آور آن آشنا خواهید شد.

از خواص لوبیا قرمز چه می دانید؟

خواص لوبیا قرمز در دستگاه گوارش

از لوبیا قرمز، با نام های لوبیای فلفلی یا کلیوی هم یاد می شود. این لوبیا بومی شمال کشور هند می باشد و طبعی گرم و تر دارد. لوبیا قرمز جزء کامل ترین مواد غذایی به شمار می آید و قرار دادن آن در رژیم غذایی در حفظ و افزایش سلامتی بدن بسیار موثر است. در ادامه این مطلب به …

خواص لوبیا سفید و مهمترین مزایای درمانی و دارویی آن

مهمترین خواص لوبیا سفید

خواص لوبیا سفید به دلیل ترکیبات موجود در آن است. از ترکیبات موثر آن می توان به کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، ویتامین، نیاسین، سدیم، اسید فولیک، پروتئین و سلنیوم اشاره کرد. همچنین گفتنی است که لوبیا سفید دارای فیبر بالا بوده که در تقویت دستگاه گوارش موثر است. میزان کلسترول در لوبیا سفید پایین است. لوبیا سفید باعث رسیدن اکسیژن …

خواص هسته خرما را بهتر بشناسید

خواص هسته خرما

خرما دارای خواص فراوانی برای بدن است از جمله خواص آنتی اکسیدانی آن که درمان موثری برای سرطان به شمار می رود. اما شاید کمتر کسی از خواص هسته خرما و نقش آن در حفظ سلامت بدن بداند.

دال عدس و این همه خاصیت؟

خواص دال عدس

دال عدس به رنگ قرمز است و طعمی مشابه گوجه فرنگی دارد. دانه های آن نسبت به عدس معمولی کوچکتر است. از خواص دال عدس می توان به اشتها آوری آن اشاره کرد. در این مطلب با فواید درمانی دال عدس آشنا می شوید.

خواص هسته انبه و ویژگی های دارویی و درمانی آن

خواص هسته انبه

 انبه میوه ایی شیرین و خوش طعم است که باید حتما رسیده آن مورد استفاده قرار گیرد. انبه نارس ممکن است برای بعضی افراد باعث بوجود آمدن بلغم شود. این میوه بیشتر به شکل بیضی شکل است و هسته ایی بزرگ دارد. در این مطلب به صورت اختصاصی راجع به خواص هسته انبه و فواید آن صحبت می کنیم.

صفحه 1 از 212