خواص سیر قرمز بی نهایت است،کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه، ضد سرطان، کاهش سطح کلسترول و ... که از خواص بی شمار این گیاه شگفت انگیز است. اما در کنار این فواید، عوارضی هم به همراه دارد که توصیه می شود زیر نظر و با مشورت یک متخصص مصرف شود.
خواص سیر قرمز بی نهایت است،کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه، ضد سرطان، کاهش سطح کلسترول و ... که از خواص بی شمار این گیاه شگفت انگیز است. اما در کنار این فواید، عوارضی هم به همراه دارد که توصیه می شود زیر نظر و با مشورت یک متخصص مصرف شود.
در این مقاله به معرفی گیاه چریش و مزایای مصرف آن می پردازیم.گیاه چریش در کوههای خراسان شمالی به صورت طبیعی و در فصل بهار سبز می شود.مدت عمر آن دو ماه است.
امروزه بسیاری از افراد به دلیل کم تحرکی با مشکل چاقی دست و پنجه نرم می کنند ، ما در این مقاله شما را باسبزیجات لاغر کننده از قبیل سیر ، اسفناج و...که در کاهش وزن موثر است آشنا خواهیم کرد.
شلغم یکی از پر خاصیت ترین سبزیجات برای سلامت بدن است. خواص شلغم انقدر زیاد است که تقریبا بر تمام قسمتهای بدن تاثیز گذار است.مصزف شلغم برای پیشگیری از بیشتر بیماری ها مفید است.
قارچ دنبلان نوعی قارچ خوراکی و کمیاب است. قارچ ها گیاهانی هستند که به دلیل عطر و طمعی که دارند در آشپزی استفاده می کنیم. و مهم ترین خواص قارچ دنبلان از جمله پیری زودرس،ضد سرطان و عفونت های چشمی اشاره کرد و ما در این مقاله شمارا بیشتر با خواص قارچ دنبلان آشنا می کنیم.
لبو یکی از پرطرفدارترین سبزیجاتی است که علاوه برطعم بی نظیری که دارداز خواص بی شماری نیز برخوردار می باشد شما می توانید برای اشنایی بیشتر با خواص لبو قرمز در ادامه مطلب باما همراه باشید.
خواص سیر به قدری فراوان و با اهمیت است که از آن به عنوان بدبوی پرخاصیت یاد می شود. افراد بسیاری از بوی بد این سبزی به دلیل فواید بی شمار آن فاکتور می گیرند. این سبزی به منزله یک درمان طبیعی برای پیشگیری از عفونت، کنترل فشار خون و … به کار می رود.
موسیر از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه سیر می باشد اما خواص موسیر تفاوت های آن را با سیر آشکار می کند. در ادامه مجموعه ای از فواید این خوراک را به شما معرفی می کنیم.
خواص لیمو ترش شامل کاهش فشار خون، درمان سوزش سر دل، بهبود سرماخوردگی، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی، درمان نقرس، یرقان، روماتیسم و بسیاری از موارد دیگر می باشد، که اغلب افراد با خواص این میوه ترش آشنا می باشند، اما شاید کمتری کسی از خواص پوست لیمو ترش آگاهی داشته باشد. از این رو در این مطلب …
خواص لبو یا همان چغندر قرمز در سراسر دنیا شناخته شده است. از این ماده باارزش انواع سالاد را تهیه می کنند و گاهی نیز در غذاهای مختلف به کار می برند. همه این موارد راه های مختلف برای به دام انداختن فواید لبو می باشد.
برگ چغندر دارای خواص درمانی بسیاری است و از جمله سبزیجات مدیترانه ای به جساب می آید. برگ های چغندر متمایل به سبز تیره هستند و در مراحل مختلف رشد قابلیت برداشت را دارند. خواص برگ چغندر موجب شده است که این سبزی در بسیاری از رستوران های جهان به عنوان چاشنی مقوی به غذاها افزوده شود. در ادامه قصد …
برای داشتن موهای سالم، راه های سنتی بهتر جواب می دهند. اگر بافت موی شما نرم و شکننده است، بهتر است از راه های طبیعی برای مو کمک بگیرید و از خواص سیر برای مو غافل نباشید. در ادامه با مجموعه ای از خواص سیر همراه ما باشید.
پیاز یک ماده غذایی با ارزش است که فواید دارویی و درمانی فراوانی دارد و یکی از فواید قابل ذکر این ماده خواص پیاز برای مو می باشد که در درمان ریزش مو و دیگر مشکلات آن به چشم می آید.
سیر یکی از سبزیجات پر خاصیت است که هر چه از خواص آن بنویسم باز کم است. این گیاه پر خاصیت برای درمان بسیاری از بیماری ها و در سلامت پوست و مو و لاغری بسیار مثمر ثمر است. ما در این مقاله از سایت خاصیت تصمیم داریم از خواص سیر برای لاغری بنویسیم.
از خواص خیار چنبر می توان به کاهش چربی، قند خون و فشار خون اشاره نمود. این خیار در خانواده ملون و هندوانه قرار می گیرد و از نظر طعم با خیار سبز تفاوت چندانی ندارد.
لبو یا چغندر قرمز حاوی ویتامین ث فراوان می باشد که به جذب آهن در بدن کمک بسیاری می کند و علاوه بر این ما در این مقتاه از خواص لبو در بارداری و فواید آن برای زن باردار می گوییم.
کلم بنفش یا قرمز جز آن دسته از صیفی جاتی است که مسبب نفخ و دل درد و دل پیچه می شود و اکثریت استفاده آن چنانی از این سبزی نمی کنند. اما همین کلم بنفش منبع غنی انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. برای مطلع شدن از خواص کلم بنفش در ادامه این بحث همراه ما باشید.
پیازچه طعم بسیار خوبی دارد و به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود. ما در این مقاله از خواص پیازچه می گوییم.
اصلیت گیاه ماش سبز از کشور هندوستان می باشد که اکنون در بیشتر نواحی کشت می شود. چینی ها از این گیاه برای سم زدایی بدن و رفع گرمای بدن استفاده می کنند. ماش سبز یکی از انواع حبوبات و دارای خواص و ارزش غذایی بسیار زیادی هم می باشد. در ادامه مطلب با خواص ماش سبز آشنا خواهید شد.
ترب سفید اشکال مختلفی دارد. این نوع ترب دارای اسامی دیگری به نام های ترب ژاپنی، ترب چینی، مولی (به زبان هندی)، ترب دایکون و ترب اورینتال هم می باشد. ارتفاع این گیاه به یک متر هم می رسد. در ادامه به خواص ترب سفید می پردازیم.
خواص گل کلم به دلیل وجود مواد معدنی موجود در آن است. گل کلم در اکثر کشورها کشت می شود و به صورتهای مختلفی از جمله خام، بخار پز، سرخ شده و آب پز مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که از برگ کل کلم نیز می توان استفاده کرد. توصیه می شود که از نوع بخار پز …
تره فرنگی در دو نوع مختلف پیاز بزرگ و پیاز کوچک وجود دارد. از تره فرنگی با پیاز کوچک برای تهیه سالاد استفاده می شود و از تره فرنگی با پیاز بزرگ برای پخت غذاهایی مانند کوکو و سوپ استفاده می شود. عمده خواص تره فرنگی به دلیل وجود املاحی مانند کلسیم, منیزیم, آهن, فیبر, پروتئین و ویتامین C است.
لبو یک نوع ماده غذایی خوشمزه ای است که از پخته شدن ریشه چغندر قرمز تهیه می شود. این ماده مغذی دارای فواید و خواص دارویی مختلفی برای سلامت بدن دارد. در این مقاله با خواص لبو و فواید دارویی آن برای سلامتی بدن آشنا خواهید شد.
شلغم به دلیل سرشار بودن از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها گیاهی بسیار مفید برای درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها محسوب می شود. در این مقاله با خواص شلغم و مزیت های دارویی و درمانی این گیاه پرخاصیت آشنا خواهید شد.
کدو حلوایی در دسته سبزیجات قرار دارد و دارای طعم و مزه شیرین می باشد. این سبزی پر فایده و سودمند دارای خواص و مزیت های بیش ماری برای سلامت بدن دارد. در این مقاله با خواص کدو حلوایی و فواید دارویی آن آشنا خواهید شد.
کدو سبز یک نوع سبزی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که خواص فوق العاده خوبی بر روی سلامت بدن می گذارد. با اضافه کردن کدو سبز به رژیم مواد غذایی، به سلامت و ادامه زندگی خود و خانواده کمک فراوان کنید. خواص کدو سبز این میوه اعجاز انگیز را در این مقاله ملاحظه نمایید.
گشنیز دارای خواص متعدد و فراوان برای سلامتی است که این فواید برای پوست، مو، بیماری های داخلی بسیار تاثیر گذار است. مهم ترین فواید درمانی و خواص گشنیز را در این مقاله ملاحظه نمایید.
شنبلیله یکی از انواع گیاهان بومی ایران است که حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی است و همچنین دارای ارزش غذایی بالایی می باشد و بر روی سلامت بدن و در درمان برخی از بیماری ها تاثیرگذار است. در ادامه این مطلب انواع خواص شنبلیله را مورد بررسی قرار می دهیم.
خواص شوید شامل خواص دارویی و طعم دهندگی به انواع غذاها می باشد. از زمان های قدیم شوید مورد استفاده قرار می گرفته است. امروزه در تهیه سالاد، خیارشور، سوپ و دیگر غذاها استفاده می شود. افزودن شوید روشی عالی برای افزودن طعم به غذاها بدون افزایش کالری و چربی غذاها می باشد. اکثر افراد نه تنها از شوید برای …
ریحان نه تنها سبزی عالی و خوشمزه برای افزودن به سس پاستا می باشد بلکه دارای مزایا و خواص بیشماری است و می تواند از سلامت قلب شما محافظت کند. در این مطلب قصد داریم تا خواص ریحان سبزی مقوی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها را مورد بررسی قرار دهیم.
ورود