خواص دمنوش به

تقویت مغز، آرامش اعصاب، حفظ سلامت قلب و کمک به بهبود برخی بیماری های دیگر از خواص دمنوش به می باشد. این دمنوش معمولا در فصل پاییز و زمستان مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه های میوه به در سرماخوردگی و گلو درد استفاده می کنند. به میوه ای زرد رنگ است و مربای به در بین ما مورد استفاده است و در طب سنتی ایران با نام (سفر جل) شناخته شده است .

فواید دمنوش به

میوه به، خام و دیر هضم بوده و ملیم قوی برای معده می باشد که موجب یبوست می گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد. مصرف خوراکی و هم بوئیدن میوه آن، موجب ایجاد حس نشاط و تقویت قلب و مغز می شود. بوئیدن آن رفع استفراغ و حالت تهوع می گردد و خوردن آن باعث تقویت معده و دهانه ورودی شده و از بد بویی دهان جلوگیری می کند. میوه به شیرین، برای درمان سرفه های گرم و خشک موثر است. دمنوش به، یک نوشیدنی آرام بخش برای اعصاب است. از خواص دمنوش به می توان به؛ خوش بو، خوش رنگ، مقوی قلب، معده بسیار گوارا و اعصاب است.

خواص به در علوم مختلف:

میوه به و کاهش وزن:

یکی دیگر از خواص دمنوش به کمک به کاهش وزن است. ترکیبات آنتی اکسیدانی این میوه سبب افزایش متابولیسم انرژی شده و مقدار زیادی فیبر و کالری کم می باشد و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند و همچنین این میوه برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن و لاغر شدن هستند.

پیشگیری از سرطان:

  آنتی اکسیدان موجود در این میوه با رادیکال های آزاد در بدن از طریق تقسیم سلول ها در جهت صحیح، مبارزه می کند. و همچنین از سرطانی شدن آن جلوگیری می کند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش:

این میوه سرشار از فیبر می باشد که سبب کاهش زخم معده و اسید معده و برای هضم غذا مفید است و همچنین مهمترین خواص دمنوش به برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش شناخته شده است.

خواص دمنوش به برای پوست:

دمنوش به برای حفظ سلامتی پوست مفید می باشد. بخاطر آنتی اکسیدان های موجود در به که سبب حذف عوامل زیان آور برای پوست می شود، و نقش مهمی در بهتر شدن  چین و چروک پوستی، جوان سازی و شادابی پوست، حفاظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش، حذف لکه های پوستی ایفا می کند. و همان طور که گفتیم خواص دمنوش به برای زیبایی و پوست مفید و موثر است.

 

اشنایی با دمنوش به

خواص به برای بارداری و جنین:

میوه به یکی از میوه های پیشنهادی برای خانم ها است که در سلامت پوست و مو و زیبایی موثر  است،  دمنوش به در طول دوران بارداری و حاملگی هم فواید زیادی دارد. بوئیدن این میوه به دلیل خاصیت آن بر روی تهوع و استفراغ بارداری موثر است. و همچنین سبب جلوگیری از سقط جنین و تقویت رحم می شود.

تنظیم فشار خون:

یکی دیگر از خواص دمنوش به بهبود تنظیم فشار خون است. پتاسیمی که در به وجود دارد یکی از مهم ترین مواد معدنی در میوه به است که فشار خون را تنظیم می کند. و از بروز بیماری های قلبی عروقی مانند گرفتگی رگ های قلبی، سکته و … را کاهش می دهد.

میوه به بر اساس اقلیمی که کشت می شود، دارای 3 نوع میوه است:

  • به شیرین:

طبع این میوه معتدل است و همچون خواص به شیرین، در ایجاد تقویت قوای قلبی و مغزی و نشاط قوی است.

  • به ترش:

دارای مزاج سرد در درجه اول و در درجه دوم خشک است. از خواص میوه به ترش: برای استفراغ و رفع تشنگی و ادرارآور می توان اشاره کرد.

  • به میخوش:

در گرما و سرما معتدل و در درجه دوم خشک است. و زیاده روی در مصرف به باعث سکسکه می شود.

ترکیبات موجود در به:

میوه به علاوه بر مزه خوش طعم، دارای روی، پتاسیم، ویتامین C، آهن، مس و فیبر رژیمی و سرشار از آنتی اکسیدان های مفید می‌باشد. خواص دم کرده به و خواص به پخته، شبیه خواص دمنوش به می باشد، زیرا ترکیبات آنها یکسان است.

دمنوش به برای زنان باردار

خواص مصرف به:

  •  میوه به ادرارآور است و باعث کمک کردن به هضم غذا می شود .
  • اشتها را افزایش می دهد.
  • با خوردن میوه به، عرق بدن خوشبو می شود.
  • برای درمان مریضی زخم معده مفید است.
  •  به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.
  • خواص میوه به قلب، کبد و معده را تقویت می کند.
  • روان کننده خلط سینه می باشد.
  • افسردگی و همچنین سردرد ها را از بین می برد.
  • خواص این میوه به دلیل پتاسیم موجود در آن می تواند در کاهش فشار خون کمک کند.
  • ازسوزش و پف کردن پلک جلوگیری می کند.
  • بهترین کار این است که خانم های باردار برای جلوگیری از سقط جنین میوه به مصرف کنند.
  • می تواند به درمان کلسترول خون کمک می کند.
  • میوه به باعث کاهش وزن می شود: زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می دارد.
  • به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان میوه به ضد سرطان است .
  •  میوه به مغز و اعصاب را تقویت می کند.
  • میوه به از بدبویی دهان جلوگیری می‏کند.
  • از جمله خواص میوه به می توان کمک به بیماری های مختلفی نظیر اسهال خونی، بیماری تنگی نفس، کاهش عفونت روده، بهبود سردرد از نوع مزمن و همچنین التهاب های مختلف بدن اشاره کرد.
  • دیر هضم ولی مقوی است.

 

 

طرز تهیه دمنوش به:

1.به را خوب بشویید و با رنده درشت، رنده کنید.

2. وقتی به را رنده کردین  روی یک وسیله گرما زا مثل شوفاز یا داخل میوه خشک کن بریزید تا با دمای ملایم خشک شوند.

3. بعد از اینکه به کاملا خشک شد، آنها را داخل یک تابه داغ بریزید و تف دهید تا رنگشان به قهوه ای تغییر کند. این کار باعث می شود رنگ دمنوش شما خوش رنگ تر و تقریبا شبیه رنگ چای شود و دوم اینکه عطر بسیار زیادی نسبت به نوع تف داده نشده خواهید داشت.

4. و به بعد از اینکه خنک شد می توانید آن را درون ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.

5.  برای دم کردن دمنوش به، یک قاشق غذا خوری از به خشک شده و به دلخواه هل یا دارچین می توانید استفاده کنید و داخل یک قوری چینی بریزید با قداری اب جوش به مدت 20 دقیقه بگذارید دم بکشد

6. و آن را صاف کرده و یک قاشق غذاخوری زغفران آب کرده بهش اضافه کنید.

7.  میوه به معمولا شیرین است، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست اما در صورت تمایل می توانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید.

خواص دمنوش به

مزایای دمنوش به :

  • تنظیم قند خون
  • خواص دمنوش به برای تنظیم فشار خون.
  • ضد سرطان.
  • افزایش میل جنسی.
  • التیام بخش عملکرد مجاری تنفسی و ریه.
  • بهبود دهنده عملکرد کبد.
  • خواص دمنوش به برای بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش.
  • تنظیم کلسترول خون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

نگاهی به خواص بیدمشک و فواید مصرف آن

بیدمشک علاوه بر عطر دلنشین از خواص درمانی فوق‌العاده‌ای هم برخوردار است. و در طب سنتی توصی…