در خواص شیره خرما آمده است که برای تسکین درد های روماتیسمی و امراض وریدی و شریانی بسیار مفید می باشد و اگر خواهان کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شیره خوراکی هستید در ادامه این مطلب با مجله خود همراه باشید.
ما در مطالب قبلی این مجله از خواص خرما، خواص هسته خرما و خواص شیره انگور مقاله نوشته و در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم و در این مطلب فواید شیره خرما را به اشتراک گذاشته ایم.
آنچه از خواص شیره خرما نمی دانید:
شیره خرما یک جایگزین مناسب به جای شیرین کننده های تصفیه شده می باشد و از ارزش غذایی بالایی به شرح زیر برخوردار می باشد:
- آهن طبیعی موجود در شیره خرما، سبب افزایش گلبول های قرمز خون می شود و خطر بروز کم خونی را کاهش داده و کم خونی را درمان می کند.
- در خواص شیره خرما آمده است که این شیره سرشار از پتاسیم و منگنز است.
- خوردن شیره خرما در صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی بدن می شود.
- شیره خرما به راحتی هضم می شود و انرژی زا می باشد.
- در فواید شیره خرما آمده است که، ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد بسیاری باکتری های مفید در روده ها می شود.
- فیبر موجود در شیره خرما مانع از یبوست می شود.
- شیره خرما تقویت کننده قلب می باشد.
- این شیره غنی از کلسیم است بنابراین برای تقویت استخوان ها بسیار مفید می باشد.
- شیره خرما در تقویت بینایی بسیار تاثیر گذار است.
- این شیره سموم را از کبد دفع می کند.
- برای برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی می توان از این شیره مقوی استفاده نمود.
- یک خوراکی مفید و مقوی برای بانوان باردار به علت وجود آهن و کلسیم و مواد مغذی موجود در آن، شیره خرما می باشد.
توصیه های لازم در مصرف شیره خرما:
- شیره خرما به علت داشتن مواد قندی طبیعی برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد، ولی مصرف بیش از اندازه آن به این بیماران توصیه نمی گردد.
- چون انواع شیره، بسیار شیرین و پر کالری می باشند به اشخاصی که دچار اضافه وزن یا چاقی و یا کسانی که مبتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید بالا هستند، توصیه می شود این خوراکی را با احتیاط میل نمایند. البته اگر این دسته از افراد بتوانند دور مصرف شیره را کاملا خط بکشند، بهتر است اما اگر به خاطر علاقه شدید به این خوراکی شیرین نمیتوانند آن را کاملا از برنامه غذایی شان حذف کنند، باید مصرف شیره را بسیار محدود نمایند.
- مصرف ترکیبی شیره و ارده که هر دو طبیعت گرم دارند، برای گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرا شده و نتیجه آن جوش زدن در صورت و بدن شان است که راه درمان آن هم خوردن میوه های تازه با طبیعت سرد می باشد.
- شیره خرما به غیر از انرژی زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارد و اگر شما فرد کم تحرکی هستید که روزانه بیش از بیست دقیقه پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی کنید، بدانید که با خوردن این ماده مغذی، حتماً چاقی و عوارض آن به سمتتان نازل می شود.
- در کل حتی افراد سالم که دارای وزن طبیعی هستند و هیچگونه مشکلی ندارند هم باید در مصرف شیره احتیاط نمایند و زیاده روی نکنند.
در مصرف هر ماده غذایی، گیاهی، دارویی و غیره حد اعتدال را نکه دارید و از افراط و تفریط کردن در مصرف مواد خوردنی اجتناب نمایید. آرزوی ما در مجله خاصیت، سلامت شماست.