پروتئین موجود در ماهی سالمون حاوی اسید های آمینه ضروری و با کیفت است و همچنین ریزمغذی هایی همچون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین های A، B12، ِِD در گوشت این ماهی به فراوانی یافت می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص ماهی سالمون با ما در این مقاله هم گم شوید.
خواص ماهی سالمون را بشناسید:
ماهی جز آن دسته از مواد خوراکی پر خاصیت و لازم برای بدن لحاظ می شود که در انواع مختلف آن انواع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن به فراوانی پیدا می شود. در خواص ماهی سالمون نیز می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- مسبب رنگ ماهی سالمون وجود رنگدانه های کارتنوییدی می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و فعالی دارند و با ورود به بدن باعث سلامت و رشد سلول ها و بافت های بدن می شود. همچنین با جذب رادیکال های آزاد از تخریب سلول و ایجاد تومورهای سرطانی جلوگیری می کند. گفته شده است که برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه می توان از خواص ماهی سالمون بهره گرفت.
- ماهی سالمون غنی از سلنیوم است و با تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به عفونت ها را کاهش می دهد. همچنین یک ماده بسیار موثر در افزایش قدرت جنسی و باروری نطفه در آقایان است.
- ماهی سالمون سرشار از اسید های غیر اشباع امگا3 است و به همین علت خاصیت ضد التهابی دارد و تاثیر مطلوبی در کاهش دردهای مفصلی و روماتیسمی دارد. امگا3 که یک اسید چرب ضروری برای بدن می باشد با گشاد کردن عروق خونی و برقراری تعادل در فشار و چربی خون از حمله های قلبی جلوگیری می کند و شانس زنده ماندن بعد از سکته را افزایش می دهد.
- یکی از منابع غیر لبنی ویتامین D، ماهی سالمون است. ویتامین D موجود در این ماهی از دیگر ماهی ها بیشتر است و به جذب کلسیم و رسوب مواد معدنی در داخل ساختمان اسکلتی کمک شایانی می کند. و از خواص ماهی سالمون بدانید که ویتامین B12 موجود در این ماهی کم خونی های همراه عوارض عصبی را کم می کند. میزان ید آن از میگو (خواص میگو)، گوشت قرمز و گوشت مرغ بیشتر است و یک نافع برای تولید هورمن های تیروئیدی است.
- ماهی سالمون برای عملکرد مغز بسیار مفید است و مصرف این ماهی به کاهش افسردگی و اضطراب و حفاظت از سلامت مغز جنین در بارداری و پیش گیری از رو به زوال رفتن مغز در سنین بالا کمک می کند.
ذکر چند توصیه قبل از مصرف ماهی سالمون:
خوب است بدانید که چون چربی این ماهی بالا است برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مناسب نمی باشد و افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند باید در مصرف این ماهی چون سدیم بالایی دارد احتیاط کنند و همچنین برخی از این ماهی ها از سطوحی جیوه برخوردار هستند که در کل سطح جیوه ماهی سالمون برابر یا پایین تر از دیگر نوع ماهی ها است و مصرف ماهی سالمون برای تمام گروه های خونی مفیدی است و مانعی ندارد.
ما در این مقاله از سایت خاصیت مانند دیگر مطالب این سایت از خواص مواد غذایی نوشته ایم و امیدواریم با راهنمایی شما در زمینه فواید مواد خوراکی گامی در جهت سلامت شما برداشته باشیم.