
لبو
در دوران بارداری تغذیه مادر و جنین از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و اینکه املاح و مواد معدنی و ویتامین های ضروری این دوره از مواد طبیعی و غذایی به دست بیاید بسیار اهمیت دارد. یکی از این مواد طبیعی پر خاصیت لبو می باشد که ما در ادامه این مقاله از خواص لبو در بارداری می نویسیم.
از خواص لبو در بارداری چه می دانید:
قبل از استفاده از لبو با ما در ادامه این بحث از خواص لبو در بارداری آگاه شوید:
- برای رشد مناسب جنین در بارداری نیاز است که مادر اسید فولیک مصرف کند و لبو سرشار از اسید فولیک است که به ساخت گلبول های قرمز در بدن هم بسیار کمک می کند.
- از خواص لبو در بارداری تصفیه کنندگی خون می باشد.
- مصرف لبو در بارداری منجر به کاهش نقص جنینی می شود.
- بانوی بارداری که در طول بارداری لبو مصرف کند، بدنش مقاومت لازم را برای زایمان پیدا می کند.
- نوشیدن آب چغندر قرمز در طول بارداری به برطرف کردن کم خونی مادر باردار کمک می کند.
- رنگ دانه های موجود در لبو باعث سم زدایی از خون و کبد می گردد.
- مصرف لبو در بارداری منجر به کاهش تولد زودرس می شود.
- استفاده از لبو در بارداری سبب افزایش ایمنی بدن می شود.
- از خواص لبو در باردری بدانید که پوکی استخوان را کاهش می دهد.
- خوردن لبو از درد و ورم مفاصل پیشگیری می کند.
- برای کنترل قند خون در بارداری لبو بخورید.
- مصرف لبو در بارداری به هضم بهتر غذا کمک می کند.
- از خواص لبو داشتن گروه های ویتامین ب در خود است.
- مصرف لبو متابولیسم بدن را بالا می برد.
- لبو غنی از فیبر است و برای کاهش چربی خون در بدن بسیار موثر است.
- رنگ قرمز لبو نشان دهنده وجود آنتی اکسیدان در لبو و جلوگیری از سرطان است.
- لبو در خود فولات دارد که توصیه شده است به این علت حتما در سه ماهه اول بارداری مصرف شود.
خوردن بیش از اندازه و هر روزه لبو باعث افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه و تب و لرز و بثورات جلدی می شود و همچنین رنگ ادرار و مدفوع را قرمز می کند. با تمام خواص مفید لبو در بارداری قبل از استفاده از این سبزی حتما با پزشک مشورت کنید.